Carports vormen fraaie en praktische aanvulling op uw woning

Fibrokap heeft 40 jaar ervaring met het construeren van overkappingen.

Een carport is een ideale oplossing voor het beschermd stallen van uw auto, motor, caravan of camper. Tegen relatief lage kosten creëert u met een carport een praktische en ook fraaie oplossing.

Een carport neemt weinig ruimte in beslag en biedt diverse voordelen. Niet alleen is uw voertuig beschermd onder de carport, u kunt de carport ook voor tal van andere toepassingen gebruiken. Als u een carport plaatst bij uw voordeur, kunt u voortaan vrij van regen en wind uw huis binnengaan. Ook kunt u uw kliko, fietsen, plantenbakken beschermen tegen weer en wind, onder uw carport.

Mogelijkheden in carports

Carports zijn er in vele uitvoeringen. Belangrijk is dat de carport aansluit bij de architectuur van de woning. Solide, duurzaam en onderhoudsarm zijn andere belangrijke eigenschappen van een goede carport. Fibrokap is ruim 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en construeren van overkappingen.

Voorbeelden carports

Hier ziet u een greep uit de mogelijkheden van carports van Fibrokap. U ziet, er zijn vele varianten in carports mogelijk. Overeenkomsten van alle carports van Fibrokap zijn: solide, duurzaam, fraai en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 
Meer weten of alle mogelijkheden in carports? Specifieke wensen voor uw carport? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij informeren en adviseren u graag over de in uw situatie ideale carport.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie