Solarlux vouwwanden bieden grenzeloze toepassingen

Al meer dan 30 jaar specialist als het om vouwwanden gaat.

Vouwwanden bieden veelvuldige oplossingen voor bouwkundige wensen evenals energiebesparende aspecten: een meerwaarde voor alle betrokken partijen.

Om meer openheid en transparantie te creëren zijn de toepassingsmogelijkheden van vouwwanden grenzeloos.
Vouwwanden bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele glazen geveloplossingen.
Het grote glasoppervlak zorgt voor natuurlijke warmte en daglicht en kan snel en eenvoudig royaal geopend worden om de woonruimte te vergroten. Door deze openheid speelt de inbraakwerendheid (RC2) een steeds grotere rol. De vouwwanden van Solarlux zijn getest en gecertificeerd conform de geldende Europese normen.

Barrière-vrij wonen

Naast glas zijn hierbij het beslag en de vloerrails belangrijke aspecten. Ondanks dat de Europese standaard voor vloerrails bij 20 mm ligt, heeft Solarlux met een extreem vlakke vloerrail van 15 mm voor de SL 60 en SL80/81 alle testen doorstaan. Dit betekent dat naast de inbraakwerendheid ook wordt voldoen aan de eisen van wind- en waterdichtheid evenals luchtdichtheid. En door de vlakke vloerrail wordt tevens aan de wens van barrière-vrij wonen voldaan.

 
Solarlux is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van vouwwanden. Het Duitse bedrijf streeft naar perfectie tot in detail, zodat functionaliteit in combinatie met design, continu gewaarborgd blijft.

 
Meer over vouwwanden Solarlux.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie