Schreuder & Co: ultieme perfectie in design deursystemen

Schreuder & Co ontzorgt klant en levert uitmuntende kwaliteit.

Tegenwoordig is een minimalistische bouwstijl zeer populair bij architecten; een nieuw element waarmee ze kunnen spelen. Schreuder & Co gaat geheel met die trend mee en levert minimalistische deursystemen van diverse Europese fabrikanten.

De minimalistische afwerking van deze designsystemen vergt een foutloze montage. Men moet de hoogste graad van perfectie leveren.

Minimalistisch resultaat

Schreuder & Co gaat voor die ultieme perfectie. Daarom vertegenwoordigt het bedrijf alleen merken die gericht zijn op het samenvoegen van techniek en design tot een kwalitatief hoogwaardig product. Deze systemen zorgen voor een zeer strak eindresultaat en geven de architect veel mogelijkheden tot inpassing in zijn ontwerp. Er kan worden gekozen voor een afwerking waarbij de deur een vlak geheel vormt met de wand, maar ook voor een strakke dunne lijn om de deur of een taatssysteem kan een verrassend modern en minimalistisch resultaat opleveren.

 
Ketenproces

Aan het plaatsen van een deursysteem gaat een heel belangrijk proces vooraf zonder dat de klant dit merkt. Het ketenproces begint vanaf het moment dat de opdrachtgever een architect of interieurdesigner inschakelt. De architect luistert aandachtig naar de wensen, laat zich adviseren door Schreuder & Co en tekent een geschikt deursysteem, passend in het ontwerp. Schreuder voorziet de aannemer en zijn opdrachtgever van sluitend advies op het gebied van deuren voor het systeem en kan ook de complete zorg voor de levering, bewerking en montage aanbieden.

Meerwaarde

De tijd van gewoonweg leverancier zijn is geweest. Er moet meerwaarde worden geleverd in de vorm van het ontzorgen van de klant en het leveren van een uitmuntende kwaliteit. Daarbij is communicatie binnen de keten van cruciaal belang. Schreuder & Co wil daarin uw partner zijn.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie