Livinglight Air: verrassend plat en ongelooflijk luxe schakelmateriaal

De subtiele kunst van perfectie.

De Livinglight Air serie, onderdeel van de al bestaande serie BTicino Livinglight schakelmateriaal, bestaat uit ultrafijne afdekramen vanaf 5 mm dikte. Dit mooie schakelmateriaal past volledig in de huidige designtrend om alles dunner te maken.

De verfijnde, exclusieve selectie van afwerkingen en materialen zorgen voor een chique uiterlijk. Het ontwerp van de axiale bedieningsknoppen vormt een strak geheel in combinatie met de Air afdekramen. De schakelaars staan altijd recht en worden zeer vlak op de wand gemonteerd.

Oneindige combinatiemogelijkheden!

Livinglight bestaat uit één serie wandcontactdozen met drie toetsafwerkingen: Wit, Tech en Antraciet en drie modellen afdekramen: rechthoekig, ovaal en Air.

Duurzaam

Milieuvriendelijke oplossingen die energiebesparing bieden: de Green Switch, een display om het verbruik zichtbaar te maken en het beheer van verlichting, klimaatregeling tot en met uw muziekinstallatie. Nieuwe oplossing voor draadloze bediening van het BTicino My Home woningautomatisering. Tevens is een volledig en geavanceerd aanbod dimmers beschikbaar voor elk type dimbare verlichting, inclusief LED-lampen.

Digitale technologie op zijn best

Ook Livinglight Air maakt gebruik van het volledige Livinglight My Home domotica assortiment met alle functies en technologieën. My Home is het laagdrempelige woningautomatiseringssysteem van BTicino op het gebied van comfort, veiligheid, energiebesparing, audio/videocommunicatie en controle (plaatselijk en op afstand).

 
Lees meer over de Livinglight Air serie op de BTicino website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie