Subtiel kleur bekennen met Ton-sur-Ton gevelbakstenen

Wienerberger brengt subtiele maar eigentijdse kleuren terug in gevelbeeld.

Met de Ton-sur-Ton-serie brengt Wienerberger subtiele maar eigentijdse kleuren terug in het gevelbeeld. Deze nieuwe serie gevelbakstenen bestaat uit 5 strengpers sorteringen die elk zijn opgebouwd uit verschillende kleurnuances.

Dit brede kleurenpalet gecombineerd met de strakke uitstraling van de strengpers stenen resulteert in gevelbakstenen die goed passen in een moderne vormgeving.

Afwisselend, rustig en harmonieus

De 5 strengpers sorteringen hebben Franse namen als Rouge, Jaune, Grise, Taupe en Brune. Ze variëren van krachtig rood en geel tot de meer naturelle tinten in bruin, beige en grijs. Elke sortering bestaat uit een subtiele mix van genuanceerde, tonale kleuren. De samenstelling van 'kleur op kleur' of 'tint op tint' zorgt voor een afwisselend maar tegelijkertijd rustig en harmonieus gevelbeeld. Alle strengpers bakstenen zijn verkrijgbaar in waalformaat (210 x 100 x 50 mm).

Sterk en duurzaam

Strengpers gevelbakstenen worden met hun veelal gladde structuur gekenmerkt door een strakke moderne vormgeving. In combinatie met de uitvoering in eigentijdse kleuren maakt dit de Ton-sur-Ton-serie geschikt voor diverse toepassingen in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Strengpers stenen zijn van nature sterk en blijvend duurzaam. Ze zijn te gebruiken voor verlijmen, dunmetselen en stootvoegloos metselen.

Kleuradvies

Wel vereist de kleurkeuze van de mortel speciale aandacht. De voegkleur heeft grote invloed op de uitstraling van de gevel en Wienerberger benadrukt het belang van een goed morteladvies. Bekijk de kleuren van de verschillende sorteringen en het effect van de kleur van de voeg in de texturengenerator binnen het productzoeksysteem op www.wienerberger.nl/gevel.

Bezoek de Expo

Geïnteresseerden kunnen de Ton-sur-Ton-serie bekijken op www.wienerberger.nl/gevel of in de Wienerberger Expo in Zaltbommel. De Expo is op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag.

 
Bouwprofessionals kunnen een gratis monster van de nieuwe gevelbakstenen aanvragen via info.nl@wienerberger.com of via het productzoeksysteem op de website.

« Nieuws overzicht