Triflex zorgt voor betrouwbare en duurzame grip op de trap

Valongelukken op trap voorkomen met antislip laag.

Er vinden maar liefst 65.000 ongelukken per jaar plaats door vallen van een vaste trap. Dat berichtte Parkeer24 half september, in reactie op een incident waarbij een automobilist in het trappenhuis van een parkeergarage pijnlijk ten val was gekomen. Conclusie: de trap van een parkeergarage is vaak gevaarlijker dan gedacht.

Antislip maatregelen

Trapongelukken worden in de meeste gevallen veroorzaakt door gebrek aan grip. Uit onderzoek blijkt dat met name 55 plussers in de risicogroep zitten. Het is dan ook van belang om antislip maatregelen te treffen op trappen. Zeker op plekken die glad kunnen worden door vocht. Op onoverdekte plaatsen, maar ook nat schoeisel als gevolg van regen, veroorzaakt gladheid.

Betrouwbare bescherming

Triflex adviseert u graag over hoe u ervoor zorgt dat uw bezoekers voldoende grip hebben op uw trap. Een mogelijke oplossing is het Triflex TSS systeem dat uw trap een betrouwbare antislip laag geeft én een duurzame bescherming. Dit systeem is met zorg afgestemd op intensief belopen trappen en bordessen. De stootkanten kunnen met een metaalstrip worden versterkt.

 
Neem vrijblijvend contact op via info@triflex.nl of (038) 460 20 50.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie