Optimale bevestigingsflexibiliteit! Met de nieuwe Ubbink renovatiekoker

Vernieuwde kunststof renovatiekoker verbetert ventilatie kruipruimten en kelders.

De vernieuwde Ubbink kunststof renovatiekoker brengt u eenvoudig aan in bestaande muren om de ventilatie in kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen te verbeteren.

Vernieuwd

Ten opzichte van de bestaande Ubbink renovatiekoker biedt het vernieuwde ontwerp meer bevestigingsflexibiliteit. Door de grotere netto doorlaat is de ventilatiecapaciteit toegenomen, zonder dat de buisdiameter (50 mm) is toegenomen. De perfecte oplossing voor kruipruimtes met onvoldoende ventilatie!

Makkelijke bevestiging en onzichtbare montage

Er is geen vaste koppeling meer tussen het muurrooster en de koker die door de muur gaat. De koker is voorzien van een klemfunctie zodat hij niet te ver in het geboorde gat kan zakken. Het losse muurrooster is flexibel te plaatsen. U heeft de keuze uit 6 gaten om 2 bevestigingsschroeven in te draaien. Dit zorgt ervoor dat u de pluggen optimaal kunt positioneren in de muur. Na bevestiging klikt u het rooster dicht en zijn de schroefgaten niet meer te zien.

Kenmerken

De diameter van de koker is 50 mm, de lengte 400 mm. De diameter van het te boren gat moet 52 mm zijn. Door het gebruik van ‘louvres’ is het rooster waterwerend.

 
Voordelen van de vernieuwde Ubbink renovatiekoker:

  • bevestigingsflexibiliteit door 2-delige renovatiekoker;
  • geen vaste verbinding pijp-rooster;
  • buis heeft klemfunctie zodat hij niet door gat zakt;
  • onzichtbare montage: schroeven uit het zicht;
  • waterwerend door louvres;
  • toepasbaar in combinatie met na-isolatie;
  • optimale prestatie: ventilatieoppervlakte renovatiekoker = 16,9 cm2.
Productadvies op maat

Heeft u vragen over de renovatiekoker of zoekt u een product voor een specifieke toepassing? Bel voor directe telefonische ondersteuning de Ubbink Productadvieslijn (0313) 48 03 00, bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur. Of stel uw vraag via productadvieslijn@ubbink.nl. Ubbink denkt graag met u mee!

 
Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

 
www.ubbink.nl/vloerventilatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie