LIPS SMARTair Keypad: meervoudige verificatie is de sleutel

Nieuwe keypad voor meervoudige verificatie.

Achter het strakke design van het LIPS SMARTair™ beslag met pincode schuilt een uitgebreide beveiliging. De nieuwe smalstijl uitvoering is een aanvulling op het SMARTair™ toegangscontrole assortiment en werkt met pincode én pas.

 
Het nieuwe SMARTair ™ beslag met pincode is speciaal ontworpen om de esthetiek van een modern kantoor of openbaar gebouw te behouden. Het beslag voldoet aan de belangrijkste beveiligingskenmerken en heeft alle gemeenschappelijke eigenschappen van de SMARTair™ serie, plus een beetje extra.

 
Het beslag biedt 3 niveaus van verificatie: de deur kan worden geopend door alleen een pincode, alleen een pas, of pincode én pas. SMARTair™ van LIPS is compatibel met alle toonaangevende RFID-technologieën, waaronder iCLASS® door HID, MIFARE™ Classic en DESFire™.

Werking

De cijfers op het codetableau lichten blauw op wanneer een gebruiker een code invoert, groen als de toegang is toegestaan en rood als de toegang wordt geweigerd. Net zoals alle andere producten uit de SMARTair™ serie is het beslag eenvoudig te installeren, draadloos en batterijgevoed.

Alle voordelen in één oogopslag
  • 3 niveaus van verificatie;
  • alleen pincode, alleen pas of pincode en pas;
  • 4-cijferige pincode met geluidssignaal;
  • modern smal design met LED (blauw, groen, rood);
  • geluidssignaal voor een akoestische bevestiging;
  • eenvoudige installatie, draadloos en batterijgevoed.

 
Download de brochure

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie