Welkom in de deurcommunicatie wereld van BTicino

BTicino integreert al 15 jaar deurcommunicatie in gebouwen.

Een wereld waar technologie en Italiaans topdesign zorgen voor comfort en veiligheid in uw woning! Al 15 jaar gebruikt BTicino zijn 2-draadstechnologie voor de integratie van deurcommunicatie in woningen en appartementsgebouwen.

 
Onze deurcommunicatie kenmerkt zich door:

  • eenvoudige installatie door middel van 2-draadstechnologie;
  • intuïtieve en overzichtelijke bediening van zowel de buiten- als binnenposten en onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden.
Gebruiksgemak

BTicino probeert het gebruik van zijn apparaten zo intuïtief en gebruiksvriendelijk te maken, ook voor personen met een beperking. Op de buiten- en binnenposten wordt er daarom gewerkt met visuele en akoestische signalen om het gebruik te vergemakkelijken. Bij het aanbellen via de buitenpost en het openen van de deur wordt gewerkt met symbolen en geluiden, die de desbetreffende functie aanduiden.

 
Zowel de binnen- als buitenpost kan uitgerust worden met een inductielus, die het mogelijk maakt om het gesprek te volgen via een hoorapparaat. Dankzij de breedhoeklenscamera van de Sfera buitenposten zijn ook kinderen en mensen in rolstoel perfect zichtbaar. De dag en nachtcamera zorgt voor een helder en duidelijk beeld niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Dit zorgt voor een verhoogd veiligheidsgevoel.

Sfera buitenposten: kwaliteit en stevigheid

De innovatieve vormgeving biedt u de garantie van een top product.

  • beschermingsgraad tegen stof en water IP54;
  • weerstand tegen mechanische schokken tot IK10;
  • hoge bescherming tegen UV-stralen en zoutcorrosie;
  • te gebruiken in combinatie met externe drukknoppen.

De oplossing voor elke installatie: van eengezinswoning tot groot appartementengebouw.

Classe 300 handsfree binnenposten met 7” touchscreen

Het bedienen van alle functies gebeurt met Classe 300 op een eenvoudige en intuïtieve manier, dankzij de elegante Graphical User Interface.

Classe 100 binnenposten: unieke mogelijkheden in functionaliteit en montage

De vier basisfuncties samen met vier programmeerbare toetsen zorgen voor een intuïtieve en veelzijdige bediening van deze binnenpost.

 
www.bticino.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie