Flexibele oplossingen voor binnen en buiten met Gira deurcommunicatiesysteem

Moderne deurcommunicatie-installaties bieden comfort en verhogen de veiligheid bij de entree.

In het concept van het Gira deurcommunicatiesysteem wordt de omgang met techniek eenvoudig.

Installeren zonder uitgebreide bekabelingswerkzaamheden bij renovatie en configuratie van het systeem zonder dat alle woningeigenaren aanwezig zijn is mogelijk door de 2-draads bustechnologie en het concept van ingebruikstelling door één persoon.
Met het Gira deurcommunicatiesysteem kunnen nu ook wat betreft videofunctionaliteit objecten met maximaal 28 wooneenheden worden gerealiseerd.

 
Daarvoor heeft Gira de deurcommunicatie geïntegreerd in de wereld van de schakelaarprogramma's. De Gira huisstations zijn verkrijgbaar in een keur van designvarianten en verschillende kleuren kunnen met de meest uiteenlopende afdekraamvarianten worden gecombineerd.

Deurcommunicatie binnen

Gira huisstations zijn de spreek- en bedieningseenheden bij de voordeur en de tegenhangers van het deurstation buiten. Gira biedt apparaten in het modulaire designsysteem, maar ook compleet voorgemonteerde stations zoals de VideoTerminal.

Deurcommunicatie buiten

De deurstations dienen als spreek- en bedieningseenheden voor buiten. Gira biedt varianten voor inbouw- en opbouwinstallatie. Daarnaast is integratie mogelijk in de Gira energiezuilen.

Sleutelloze toegangscontrole

Toegang met cijfercombinatie, vingerafdruk of kaart: binnen het Gira deurcommunicatiesysteem biedt Gira de Keyless In-producten Codeklavier, Fingerprint en Transponder.

Besturingsapparaten

Centrale componenten van de deurcommunicatie zijn de besturingapparaten. Deze zorgen voor voeding en aansturing van het systeem.

Integratie-oplossingen

Deurcommunicatieoplossingen voor individuele toepassingen – van eengezinswoning tot gebouw met 68 partijen, voor opritten of integratie in bestaande installaties.

Designonderscheidingen

Naast de hoogste technische kwaliteit hecht Gira grote waarde aan productdesign. In intensieve samenwerking met externe en interne designteams ontstaan producten die keer op keer worden onderscheiden voor hun buitengewone, heldere design.

 
Bestel de brochure

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie