Deceuninck lanceert duurzame, krasbestendige kunststofoplossingen.

Wie strakke, stijlvolle binnenvensterbanken zoekt die uniform gekleurd zijn of als natuursteen ogen maar toch duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kras-, vocht- en uv-bestendig zijn (eigen aan kunststof), komen uit bij Deceuninck.

Het spiksplinternieuwe vensterbanken Stonosil assortiment van Deceuninck biedt dit namelijk allemaal. Precies zoals Deceunincks slogan ‘bouwen aan een duurzaam (t)huis’ belooft, zijn deze vensterbanken gemaakt van gerecycled kunststof en ook volledig recyclebaar.
De nieuwe vensterbanken van Deceuninck zijn niet alleen fraai vormgegeven, een verrijking van uw interieur en zuinig voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

 

Bouwen aan een duurzaam (t)huis

Deceuninck biedt 4 categorieën kunststofoplossingen: Ramen & Deuren, Tuintoepassingen, Dak & Gevel en Interieurtoepassingen. Stuk voor stuk state-of-the-art-toonbeelden van duurzaamheid. En dat geldt ook voor de nieuwe Stonosil-vensterbanken.
Stonosil-vensterbanken zijn vervaardigd op basis van gerecycled kunststof waarvan de compoundering onder het ISO 9001-certificaat gebeurt. Aan het einde van hun levenscyclus zijn ze bovendien 100% recyclebaar.

 

Slijtvast

Naast ‘duurzaam’ in de zin van milieuvriendelijk, zijn de Deceuninck Stonosil-vensterbanken uitermate robuust en slijtvast. De bekledingsprofielen bestaan uit geëxtrudeerde holle profielen in hoogslagvast ongeplastificeerd kunststof waarvan de stevigheid gewaarborgd wordt door tussenwanden op regelmatige afstand. De hoogwaardige laminaatfolie garandeert een hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid en kras-, vocht- en uv-bestendigheid.

Oogstrelende natuursteenlook of een strakke uni-kleur?

De nieuwe Stonosil-vensterbanken zorgen voor een tijdloze afwerking in zowel een modern als in een klassiek interieur dankzij de strakke vormgeving en afgeschuinde randen. Er is keuze uit maar liefst 6 kleuren: 3 natuursteenlook (blauwsteen, lichte blauwsteen, carraramarmer) of 3 moderne uni-tinten (crèmewit, verkeerswit, verkeersgrijs).
De Stonosil-profielen zijn beschikbaar in lengtes van 6 m zodat er geen naden zichtbaar zijn, en in 2 verschillende breedtes: 20 cm (profiel P 541) of 25 cm (profiel P 542). De P 542-tabletten met een breedte van 25 cm zijn ook aan de achterzijde voorzien van afgeschuinde randen, waardoor ze ook toepasbaar zijn zonder neus - voor een nog strakker eindresultaat.
Om de Stonosil-vensterbanken tot in de perfectie af te werken, biedt Deceuninck een assortiment eindkappen (P 549) die door hun gelijkliggende vormgeving voor een oogstrelende en elegante afwerking zorgen.

 

Meer info of een gratis staal?

Meer informatie over de nieuwe Deceuninck Stonosil-vensterbanken is te vinden op www.deceuninck.nl. Via de site kan ook een gratis staal van de Stonosil-vensterbanken worden aangevraagd.