IceTube brengt daglicht in koel- en vriesomgevingen

Nieuwste innovatie IceTube: de daglichtoplossing voor koel- en vriesomgevingen.

Daglicht is kosteloos en de IceTube brengt deze nu in koel- en vriesomgevingen.

Techcomlight B.V. heeft deze innovatie in samenwerking met o.a. de Hogeschool van Arnhem Nijmegen ontwikkeld.

Een primeur

De IceTube is speciaal ontwikkeld voor omstandigheden waar grote temperatuurverschillen tussen binnen (-30 °C) en buiten (+30 °C) heersen. Dit betekent dat daglicht in nieuwe sectoren kan worden toegepast zoals bij koel- en vrieshuizen, skihallen en schaatsbanen.

 
Met het toepassen van daglicht kan kunstverlichting gedurende het grootste deel van de dag uitblijven. Er wordt bespaard op energieverbruik en de binnenruimtes zijn altijd goed verlicht. De IceTube is goed geïsoleerd en onderhoudsarm.

 
De diffuse verspreiding van daglicht door de IceTube is prettig voor werknemers en bezoekers. Het verbetert de stemming, reduceert het maken van fouten en maakt het werken veiliger. Voor recreatie en sportcomplexen biedt de IceTube de unieke beleving van het buiten zijn.

Lichtplan

Goed daglicht begint met een daglichtplan. Techcomlight B.V. heeft zich erin gespecialiseerd om voor alle type ruimtes en gebouwen een lichtplan op maat te maken. Zo wordt voor elke ruimte een optimale lichtspreiding en lichtopbrengst ontworpen en gerealiseerd.

 
www.techcomlight.nl
www.solatube.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie