Knauf 50 jaar in Nederland: dat wordt trakteren!

Win een dag vol uitdaging bij ActionPlanet in Spaarnwoude.

Knauf is dit jaar 50 jaar in Nederland. Om dit te vieren met de professionele vakman, is een speciale Knauf 50 jaar-actie gestart.

 
In de emmers Knauf Spraykontakt en Knauf Fill & Finish Light zijn 50 tickets verstopt. Wie een ticket vindt, wint een dag vol uitdaging bij ActionPlanet in Spaarnwoude.

Direct winnen

De actie-emmers zijn te herkennen aan de sticker op het deksel. De winnende tickets bevinden zich onder het deksel. Vindt de vakman een ticket, dan heeft hij direct gewonnen. Om zijn prijs te claimen hoeft hij zich alleen te registreren via www.knauf.nl/50jaar.
De Knauf 50 jaar-actie loopt t/m 31 december 2015.

Een rijke historie met toekomst

In 1965 introduceerde Knauf als eerste mengklare gipspleisters in Nederland. Sindsdien is Knauf uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld. Dankzij kwaliteitsproducten, maar ook dankzij de vakmannen die deze producten verwerken!

 
Alle innovaties die Knauf de afgelopen decennia heeft geïntroduceerd zijn van hoogstaande A-merk kwaliteit. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Denk bijvoorbeeld aan de nummer één gipspleister: de MP 75. Of de Ritmo, de populaire gipsspuitmachine. Maar Knauf is ook trots op haar groeiende positie in de droge afbouw, mede dankzij Diamond Board, de koning onder de gipsplaten. En de stap met Knauf Skin in een compleet nieuwe wereld voor Knauf, de gevelisolatiemarkt, toont aan dat Knauf continu in beweging is.

 
Maar Knauf doet meer dan het verkopen van A-merk producten. In de Knauf Akademie worden talloze trainingen gegeven, erkend door Koninklijke Hibin, waarmee een breed scala aan handige informatie en praktische tips wordt geboden. Met KnaufZeker® wordt de zekerheid van 100% prestatiegarantie én technische ondersteuning geboden. De technisch adviseurs van Knauf staan continu paraat met raad en daad en geven deskundig advies.

 
En waarom doet Knauf dit alles? Om uiteindelijk voor de klant van de vakman, de eindgebruiker van het gebouw, een mooie en prettige woning, werk- of verblijfsruimte te creëren. Knauf biedt top producten en optimale technische ondersteuning. Maar uiteindelijk is de verwerker degene die als vakman ervoor zorgt dat zijn klant kan genieten van een ideale leefomgeving.

Knauf. Creating Room for Living.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie