Waar geluid en licht elkaar treffen ontstaat comfort

Philips Ecophon Soundlight Comfort Ceiling combineert verlichting en akoestiek in één plafondsysteem.

Dit innovatieve akoestische plafond met ingesloten LED-verlichting houdt het geluid en de verlichting op een optimaal niveau voor het comfort van de medewerkers in open kantoren.

Uniek comfort

Soundlight Comfort Ceiling is speciaal ontwikkeld voor open kantooromgevingen. Soundlight Comfort Ceiling A is uniek vanwege het lichtontwerp met een brede lichtverspreiding en een grote oppervlakteverlichting in combinatie met de hoogste geluidsabsorptie geïntegreerd in ieder paneel.

 
Het Soundlight Comfort systeem verbetert het welzijn en de prestaties in de kantooromgeving door de integratie van comfortabele LED verlichting met superieure geluidsabsorptie. Wanneer zowel geluid als licht zich op een natuurlijke wijze gedragen, ervaren we een uniek comfort; een synergie die we Soundlight Comfort noemen.

Duurzaamheid
  • 100% recyclebaar;
  • de panelen bevatten 3e generatie glaswol, een combinatie van minstens 70% hergebruikte flessen en nieuw 100% plantaardig bindmiddel.

Ga naar de website voor meer productinformatie.

 
Benieuwd naar de ontwerpmogelijkheden? Bekijk de film met inspirerende referentieprojecten .

Innovatie door samenwerking

Soundlight Comfort Ceiling is het resultaat van een nauwe samenwerking en partnership tussen Philips en Ecophon. Twee ondernemingen die milieu en welzijn centraal stellen in alles wat ze doen.

 
Bekijk onze speciaal opgerichte website voor deze unieke ontwikkeling.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie