Inklikbare LED deksels voor Van Geel GWO Snap-on wandgoot systeem

Gewone deksels eenvoudig uit te wisselen met LED verlichte deksels.

Na de introductie vorig jaar van de revolutionaire Van Geel GWO Snap-on stalen wandgoten met direct inklikbaar schakelmateriaal, breidt Legrand Nederland haar assortiment nu uit met inklikbare LED deksels.

Gemakkelijk extra verlichting creëren

Voortaan kunnen de deksels van de GWO Snap-on op heel eenvoudige wijze worden uitgewisseld met LED deksels. Zo creëert men extra licht - als extra werkplekverlichting of als bijdrage aan meer veiligheid in drukke zones - in het toch al bestaande wandgootsysteem. Daarnaast kunnen de groen/rode LED deksels gebruikt worden als signaalfunctie, om aan te geven of een ruimte al dan niet vrij is.

 
De LED deksels worden toegepast in utiliteitsgebouwen. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met diverse systemen: van snap-on energiezuilen tot de GWO snap-on en DLP snap-on wandgoten.

Duurzaam en efficiënt werkplekken bouwen

Legrand Nederland werkt continu aan het op elkaar afstemmen van alle installatie-onderdelen. Dat heeft alles te maken met haar geloof in efficiënt en duurzaam gebouwde werkplekken. Naast de perfecte integratie van het Mosaic schakelmateriaal - met meer dan 200 functies - en de wandgoot, is daar met de LED deksels nu ook een stukje verlichting aan toegevoegd.

Algemene catalogus

Bekijk deze nieuwe producten en overige noviteiten in de nieuwe algemene Legrand catalogus 2015/2016. U kunt deze per post bestellen of downloaden in PDF via legrandservices.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie