Gun uw pand een tweede jeugd

Mogelijkheden Rodeca lichtwandsysteem ook bij renovatie enorm.

Sluit het karakter van uw pand niet langer aan bij de identiteit die u wenst uit te stralen? Met een lichtwandsysteem van Rodeca Systems voorziet u een bestaand object van een nieuwe en levendige uitstraling.

Buiten een aanzienlijke hoeveelheid mogelijkheden die de Rodeca systemen bij nieuwbouw biedt, zijn de mogelijkheden bij het voorzien van een bestaand pand van een nieuwe identiteit en uitstraling eveneens talrijk. Door een grote variëteit in kleuren en combinatiemogelijkheden, transformeert een neutraal ogend pand in een eyecatcher. Veel gebouwen zijn op deze wijze aan een sprankelende tweede jeugd begonnen. Daarnaast leent het lichtwandsysteem van Rodeca Systems zich bij uitstek voor het aanbrengen van talrijke soorten graphics waardoor u uw identiteit aanvullend kunt benadrukken.

Efficiënt

De Rodeca systemen zijn dankzij het lage gewicht op efficiënte wijze verwerkbaar waardoor de montagetijd relatief kort is. Een voordeel van het lage gewicht is dat de bouwkundige belasting van uw pand tot een minimum beperkt blijft. Omdat de Rodeca lichtwandpanelen uitwisselbaar zijn, biedt dit u de mogelijkheid om met het verstrijken van de jaren voor een nieuwe kleur of kleursamenstelling te kiezen. Hiermee houdt u uw pand altijd fris en actueel.

Driedimensionaal karakter

Een prachtig voorbeeld is een bestaand pand dat Kapenga Beheer in Leeuwarden onlangs heeft aangeschaft. Architect Tjade Binnerts te Amsterdam heeft dit object omgetoverd van een verouderd ogend pand tot één van de mooiste meubelzaken in Friesland. Hierbij is gebruik gemaakt van een beletteringsmethode aan de binnenzijde van de lichtwandpanelen waardoor het driedimensionale karakter van de panelen behouden is gebleven.

Rodeca komt bij u langs

Vind u de tijd rijp om in deze tijd van economisch herstel uw uitstraling te onderstrepen en u als frisse, vitale en moderne organisatie te kunnen presenteren? Rodeca nodigt u uit om de mogelijkheden hiervan nader met hen te bestuderen. Zij komen graag bij u langs om u over de toepassingsmogelijkheden te informeren, een ontwerp te maken en een passend voorstel te formuleren.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie