Fibo Trespo: Badkamerrenovatie in 2 dagen

Sneller klaar door wanden in één arbeidsgang te bekleden.

Met de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo is het mogelijk om de badkamer binnen twee dagen - zonder breekwerk en minimaal overlast voor de bewoners – te renoveren.

De badkamer is veel sneller klaar doordat de wanden vanaf nu in één arbeidsgang kunnen worden bekleed. U bespaart de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. Bovendien zijn de tegelpanelen direct over bestaand tegelwerk te plaatsen.

Hét slimme alternatief voor wandtegels

De Fibo Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd. De wanden zijn na plaatsing dus direct afgewerkt; niet van een traditionele badkamer te onderscheiden. Er zijn meer dan 150 verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarmee iedere gewenste stijl gecreëerd kan worden.

Duurzaam eindresultaat

Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk. De HPL toplaag is ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen. Daarnaast zijn de voegen- in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk - volkomen glad waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht. Ideaal voor de eindgebruiker! Tel hierbij op de 15 jaar fabrieksgarantie en u bent verzekerd van een duurzaam eindresultaat.

Snel en slim transformeren tot sanitaire ruimte?

Met  Fibo Trespo kunt u snel en veel meters maken. De panelen zijn direct – droog en schoon – te plaatsen op de draagconstructie. Dit maakt het product bij uitstek geschikt voor prefabbouw.

Kenmerken
  • Basismateriaal: watervast verlijmde Berken multiplex 9 mm;
  • toplaag: HPL toplaag en backing (1,2 mm);
  • randen: aqualock (langszijden) en afgeschuinde kanten;
  • dikte: 10,2 mm;
  • afmeting: werkend 240/302 x 60 cm;
  • PEFC™ en CE gecertificeerd;
  • 15 jaar garantie.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie