VLP biedt met de FleQswall een alternatief voor een paneelwand.

De VLP FleQsWall is een product om ruimtes met een flexibele en oprolbare wand af te scheiden. Dé oplossing om een bepaalde ruimte tijdelijk aan het zicht te onttrekken en/of van geluidsdemping te voorzien.

 

Waarom een FleQsWall?

Bij de sportscholen bestaat de behoefte om ruimtes af te scheiden voor verschillende (groep)sporten of om mannen en vrouwen gescheiden te laten sporten of fitnessen. De VLP FleQsWall is daar bijzonder geschikt voor en een goedkoper alternatief dan een mobiele paneelwand. Het elektrisch op- en afrollen is heel snel gebeurd en vraagt minder tijd en arbeid dan het open en dicht doen van de panelen. Bovendien stelt de VLP FleQsWall minder eisen aan de constructie in het plafond en valt daar in opgerolde stand volledig in weg. Constructief hoeft er zelfs geen enkele aanpassingen gedaan te worden om de FleQswall te monteren.

 

Vele uitvoeringen

Het doek van de VLP FleQsWall is leverbaar in verschillende standaardkleuren en met of zonder print. De print is een- of tweezijdig aan te brengen en kan als reclamedrager voor leveranciers dienst doen. Het doek is zowel temperatuur- als geluidwerend uit te voeren. Normaal dempt een VLP FleQsWall circa 3 dB(A) aan geluid, maar door de foamlaag is dat bij een isolerende VLP FleQsWall circa 13 dB(A).
In verband met het ophanggewicht is het maximale oppervlak van het standaard doek 80 m². Voor de rolwand zijn geleidekoven aan de zijkanten nodig. Deze zijn in de huisstijlkleuren of andere gewenste kleur te leveren.