Stevige gaaswanden die overzicht en veiligheid bieden

Troax gaaspanelen bieden veiligheid doordat u overzicht behoudt over de afgeschermde ruimte.

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, om wanden voor het indelen van ruimtes of het afsluiten van gebouwen, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Zo is het mogelijk meteen brand of diefstal waar te nemen door het gaas heen. De gaaspanelen zijn effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving met goede ventilatie. Troax gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Ze kunnen ter plaatse aangepast worden op maat van uw ruimte, bijv. bij hellende plafonds op zolder. Bovendien kunt u de beveiligingsniveaus van de drie systemen met elkaar combineren; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden.

Drie systemen

Troax Classic is een instapvariant, voor ruimtes waar reeds een goede externe beveiliging is. Het Troax Medium paneel is een sterkere variant en wordt gebruikt in ruimtes met middelmatige beveiliging. Troax Safe is onze sterkste variant voor inbraakgevoelige ruimtes.

Volle plaat voor privacy

Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben we panelen in volle plaat. Het is een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming. URSP kan makkelijk gecombineerd worden met onze andere types gaaspanelen voor opslagruimtes. Met verschillende beveiligingsniveaus en een aantal verschillende sloten en deurontwerpen, krijgt u een bergingssysteem dat geschikt is voor bijna alle gebouwen.

Kleur en afwerking

Standaard worden alle materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen heeft Troax een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

« Nieuws overzicht