Bekijk de functionele montagemogelijkheden van HiVision vluchtwegaanduiding

HiVision - Niet te missen.

Faalkosten kunnen voorkomen worden dankzij diverse features in het design. Zo is de armatuur eenvoudig op de wand te monteren via de stevige achterplaat. Bekijk snel de video om alle montage features te zien!

Functioneel

Ook de afdekkap aan de zijkant van HiVision kan er afgehaald worden voor onderhoud aan de accu. Kabelinvoer is mogelijk via de boven- of achterzijde met de standaard meegeleverde invoertule of een wartel (optioneel). Bovendien kan het pictogram makkelijk worden in- en uitgeschoven aan weerszijden van de armatuur. HiVision is dus eenvoudig te monteren dankzij zijn functionele montagemogelijkheden.

Grote herkenningsafstand

Het egaal uitgelichte pictogram heeft daarnaast een herkenningsafstand van 50 meter, dit is het dubbele ten opzichte van reguliere armaturen. Hierdoor past HiVision uitstekend in omgevingen zoals bedrijfshallen, magazijnen en grote warenhuizen. Daarnaast trekt het grote pictogram bij spanningsuitval extra aandacht dankzij de flitsfunctie Flash Alertâ„¢.

Tijdloze vormgeving

Door de behuizing van geanodiseerd aluminium heeft de armatuur een robuuste en strakke uitstraling. Dezelfde armatuur kan op verschillende manieren gemonteerd worden: op de wand, op het plafond of door te pendelen voor grote ophanghoogtes.

 
Wilt u meer informatie? Ga naar www.famostar.nl/HiVision.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie