Wanden snel renoveren en tegelen met lijmsystemen PCI

Lijmsystemen PCI zorgen voor snelle vloer- en wandafwerking.

Tijd is geld. Met het snelle lijmsysteem van PCI kunnen binnen een zeer kort tijdsbestek wanden worden betegeld en ruimtes in gebruik genomen.

 
Snelprimer PCI Gisogrund Rapid heeft een droogtijd van slechts 10 minuten. Daarna kan tegelwerk worden aangebracht met de snel uithardende, lichtgewicht tegellijm PCI Rapidlight, met een uithardingstijd van 3 uur. De voegmortel PCI Rapidfug is 2 uur beloopbaar. Dan rest alleen nog het afkitten met bijvoorbeeld PCI Silcoferm S.

Wanden, vloeren en ondergronden

Ook bij het uitvlakken is snelheid troef: op uitvlakmortel PCI Pericret kan na 2 uur worden getegeld. Die 2 uur geldt ook als uithardingstijd van waterdichtings- en kleefpasta PCI Lastogum als het gaat om een natte ruimte. PCI levert ook de kimbanden, binnen- en buitenhoeken en manchetten voor leidingdoorvoeren en afvoer. Die kunnen eenvoudig worden gelijmd met PCI Lastogum.
Ook voor de bijbehorende vloer heeft PCI verschillende snel uithardende egalisatiemortels, dekvloeren, primers, tegellijmen en voegmortels.

 
Als alternatief voor het slopen van slechte ondergronden levert PCI de XPS-hardschuimplaten PCI Pecidur. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en diktes. Zij kunnen eenvoudig op maat worden gesneden en aangebracht. Deze worden vaak in combinatie met douchevloerelementen PCI Pecibord gebruikt.

 
www.PCI-afbouw.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie