Slim en flexibel bouwen met FAAY

Milieuvriendelijke wanden met uitstekende bouwfysische eigenschappen.

De milieuvriendelijk verdiepingshoge scheidingswanden van Faay bestaan uit een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskartonplaat.

Aan de producten worden zeer hoge eisen gesteld met betrekking tot geluidsisolatie, brandwerendheid, flexibiliteit en milieu. De wandsystemen zijn over het gehele oppervlak schroefvast, robuust en zeer stabiel.

Massieve kern

Een FAAY-wand heeft al bij geringe dikte een geluidsisolatie en brandwerendheid die traditionele systemen pas halen bij een (veel) grotere dikte. De massieve vlaskern zorgt voor stabiliteit, constructieve sterkte, hoge stootvastheid en maximale schroefvastheid: 110 kg (gewone schroef), 230 kg (houtdraadbout zónder plug)!

Demontabel

Ook de demontabelheid is een groot voordeel. Zo blijven de panelen verplaatsbaar om een gebouw flexibel te kunnen (blijven) (her)indelen, een gebouw wordt zo vrij indeelbaar en daarmee levensloopbestendig. Verder is elk element standaard voorzien van twee leidingschachten voor het inbouwen van elektra en/of datacommunicatieleidingen.

Snelheid staat voorop

Het bijzondere van dit wandsysteem is de snelle en dus kostenefficiënte montage. De panelen zijn namelijk eindbeplating, spouwvulling en stijl- en regelwerk in één.

 
De wanden kunnen zonder meer met elke gangbare afwerking (zoals FAAY wandbespuiting, verf, sierpleisters, tegels, behang, glasvlies en stucwerk) behandeld worden. Indien gewenst, worden de panelen in de fabriek al voorzien van een vinyl dat in diverse designs te leveren is.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie