Dekton brengt Japans minimalisme in de keuken

Japanse keukenstudio plaatst bijzondere keukens met Dekton werkbladen.

Ook in Japan weet men het architectonische materiaal Dekton® te waarderen. In een Japanse keukenstudio werden deze bijzondere keukens geplaatst.

Keranium

In deze Dekton® keuken met werkblad in de kleur Keranium uit de Tech Collection is het werkblad mooi gecombineerd met een eettafel die voorzien is van een houten tafelblad in de goud-bruine houtsoort ‘fumed ebony oak’. De combinatie van Dekton® met deze bijzondere houtsoort geeft het geheel een warme uitstraling. In deze zeer minimalistisch vormgegeven keuken is alle apparatuur smaakvol weggewerkt achter schuif- en kastdeuren waardoor de focus ligt op de vormgeving van de keuken zelf.

Sirius

De eyecatcher van de onderstaande keuken is het dubbele kookeiland uitgevoerd met Dekton® werkbladen in de kleur Sirius uit de Solid Collection. Opvallend is de ultra strakke afwerking en het unieke ontwerp waardoor het werkblad lijkt te zweven op de keuken.

Over Dekton® by Cosentino

Het ultracompacte oppervlak Dekton® by Cosentino betekent een nieuwe en innoverende categorie van oppervlakken die is ontstaan met als doel wereldleider te worden op het gebied van architectuur en design, met toepassingen voor zowel binnen als buiten.
Het Dekton® oppervlak bestaat uit een verfijnde mix van grondstoffen die ook gebruikt worden in de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken. Het Dekton® oppervlak kan de vorm aannemen van elk type materiaal met een hoog kwaliteitsniveau. Het wordt vervaardigd in platen van groot formaat (320 x 144 cm) en minimumdiktes (0,8, 1,2 en 2 cm), en heeft een aantal superieure technische eigenschappen:

.

  • hoge mechanische weerstand;
  • goede kras-, UV-, vuur- en hittebestendigheid;
  • hoge weerstand tegen hydrolyse;
  • lage waterabsorptie;
  • zeer goede kleurstabiliteit en dimensionale stabiliteit;
  • hoge slijtvast- en vlekbestendigheid;
  • bestand tegen vorst en dooi.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie