LIPS SMARTair beslag: uitgebreide veiligheid in strak design

LIPS SMARTair™ beslag met pincode voor meervoudige verificatie

Achter het strakke design van het LIPS SMARTair™ beslag met pincode schuilt een uitgebreide beveiliging. De nieuwe smalstijl uitvoering is een aanvulling op het SMARTair™ toegangscontrole-assortiment en werkt met pincode én pas.

Beetje extra

"Het nieuwe SMARTair ™ beslag met pincode is speciaal ontworpen om de esthetiek van een modern kantoor of openbaar gebouw te behouden. Het beslag voldoet aan de belangrijkste beveiligingskenmerken en heeft alle gemeenschappelijke eigenschappen van onze SMARTairTM serie, plus een beetje extra", aldus René Jongepier, hoofd Productmanagement bij ASSA ABLOY.

Meervoudige verificatie

Het beslag biedt 3 niveaus van verificatie: de deur kan worden geopend door alleen een pincode, alleen een pas, of pincode én pas. SMARTairTM van LIPS is compatibel met alle toonaangevende RFID-technologieën, waaronder iCLASS® door HID, MIFARE ™ Classic en DESFireTM.

 
De cijfers op het codetableau lichten blauw op wanneer een gebruiker een code invoert, groen als de toegang is toegestaan en rood als de toegang wordt geweigerd. Net zoals alle andere producten uit de SMARTairTM serie is het beslag eenvoudig te installeren, draadloos en batterijgevoed.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie