Afdichtingskit maakt einde aan voegen en kieren

Zwaluw Woodflex van Den Braven is dé naadloze oplossing houten vloeren.

Den Braven biedt met Zwaluw Woodflex een sneldrogende ééncomponent afdichtingskit die een einde maakt aan voegen, beschadigingen en kieren in parket, kurk, laminaat en houten vloeren.

Zwaluw Woodflex zit in een 300 ml koker en is leverbaar in 6 houtkleuren. Dankzij de transparante kokers kan de gebruiker met zekerheid de meest passende kleur kiezen. Den Braven levert het product in 2 variaties

Zwaluw Woodflex HARD - zowel schuurbaar als schilderbaar na uitharding;
Woodflex SOFT - schilderbaar.

Omschrijving

Zwaluw Woodflex HARD is een hoogwaardige schuurbare en schilderbare afdichtingskit op basis van een acrylaatemulsie. Het is sneldrogend, heeft een zeer goede hechting en is geschikt voor het afdichten of verbinden van (aansluit)voegen in verschillende houten oppervlakten. Dankzij de schuurbaarheid is dit product ook zeer geschikt voor het uitvoeren van kleine reparaties aan de vloer(planken).

 
Zwaluw Woodflex afdichtings- en reparatiekit is verkrijgbaar in 6 typische houtkleuren, zoals beuken, dennen, eiken, kersenhout, Imbuia en Meranti. Door de transparante koker kan de professional altijd zien of hij de juiste kleur gebruikt en hoeveel kit er nog in de koker zit. Zwaluw Woodflex is op waterbasis en milieuvriendelijk.

 
Voor Zwaluw Woodflex SOFT gelden dezelfde specificaties, alleen kan deze uitvoering niet geschuurd worden na uitharding.

 
Kijk voor meer informatie op www.denbraven.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie