Winkel met strakke Dekton vloer krijgt luxe uitstraling

Bijzondere winkelvloer Kairos uit de Natural Collection van Dekton.

Van winkelinrichtingen anno nu wordt verwacht dat ze inspirerend zijn en als podium kunnen dienen voor de producten. Anderzijds mag functionaliteit nooit uit het oog worden verloren. Esthetica en praktisch gemak dienen hier hand in hand te gaan.

Natural Collection

Winkels laten zich dan ook graag inspireren door nieuwe trends en productontwikkelingen. Voor de winkelvloer in bijgaande foto’s is gekozen voor een Dekton® vloer in de kleur Kairos uit de Dekton® Natural Collection. Deze marmerlook geeft de winkelinrichting een licht en open karakter en heeft een luxe uitstraling. Kairos is een heldere, witte kleur die dooraderd is met zachte grijstinten. De aders geven een bijzonder natuurlijk effect. De matte afwerking zorgt voor een hoogwaardige uitstraling.

Hoge slijtvastheid

Dekton® is een nieuw soort materiaal dat valt in de categorie ‘ultracompacte oppervlakken’. Het is verkrijgbaar in grootformaat panelen van 1.44 x 3.20 m die ideaal zijn voor vloertoepassingen. Dankzij de afmeting zijn er weinig naden nodig met als resultaat een strakke vloer.

Daarnaast is het materiaal onderhoudsvriendelijk, kent een hoge kras- en vlekbestendigheid, heeft een goede kleurstabiliteit en is UV-bestendig. De vloer kan dus ook mooi doorlopen naar buiten voor een nog ruimtelijker effect. De hoge slijtvastheid maakt het perfect voor vloeren in drukke winkelcentra; belangrijke eigenschappen bij toepassing in openbare, semi-openbare of commerciële ruimten.

22 Kleuren

Deze eigenschappen maken Dekton® tot een uitgelezen ‘grondstof’ voor designers en architecten. Naast de afwerking in Kairos bevat de Dekton® collectie nog tal van andere referentiekleuren. In totaal zijn er 22 verschillende referenties verdeeld over 4 collecties: Solid Collection, Natural Collection, Tech Collection en Wild Collection.

 
Bezoek de Cosentino website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie