Meer xComfort-functionaliteiten met nieuwe firmware voor Smart Home Controller

SHC is nu volledig geïntegreerd in MRF-software waardoor deze voor het grootste gedeelte hierin voorgeprogrammeerd kan worden.

De nieuwe firmware 2.0 voor de Smart Home Controller (SHC) biedt o.a. een alarmfunctie, meervoudige plannerfunctie en aanwezigheidssimulatie.

Nieuwe schermen in de app bieden o.a. een dashboard met de belangrijkste functionaliteiten waarop tevens centrale functies (bijv. scenes) gestart kunnen worden.

xComfort-domoticasysteem

xComfort is het draadloze domoticasysteem van Eaton dat comfort, veiligheid en energiebesparing combineert. Het biedt perfecte en flexibele oplossingen voor de regeling van verlichting, zonwering en warmte in woningen en kleine kantoren. Waarschuwingsfuncties geven een gerust gevoel als u niet thuis bent, en u kunt via draadloze communicatie het energieverbruik van uw huis vanuit uw woonkamer zien en ook hoeveel energie er door eventueel aanwezige zonnepanelen opgewekt wordt.

Profiteer van nieuwe mogelijkheden

Profiteer van meer functionaliteiten van de Smart Home Controller met de nieuwe firmware 2.0. De grafische interface van de app is verbeterd en de SHC is nu volledig in de MRF-software geïntegreerd waardoor deze hierin voor het grootste gedeelte voorgeprogrammeerd kan worden. Dit geldt tevens voor de zone-indeling.

Voordelen en noviteiten
  • nog meer SHC-functionaliteiten zoals alarmfunctie, meervoudige plannerfunctie, aanwezigheidssimulatie;
  • SHC is nu volledig geïntegreerd in de MRF-software waardoor deze voor het grootste gedeelte hierin voorgeprogrammeerd kan worden. Dit geldt tevens voor de zone-indeling;
  • alle functionaliteiten van de nieuwe schakelactoren worden nu volledig ondersteund;
  • nieuwe schermen in de app: zoals een dashboard met de belangrijkste functionaliteiten en waarop tevens centrale functies (bijv. scenes) gestart kunnen worden;
  • zone-overzicht met de actuele status van alle zones;
  • app is voorzien van nieuwe grafische stijl en nieuwe iconen; gedeeltelijk zelf te kiezen;
  • firmware kan geüpload/geïnstalleerd worden via de webinterface van de SHC.

 
De app-versie 2.0 is al beschikbaar als download in de Google Play Store voor Android, de versie voor IOS komt een dezer dagen beschikbaar.
De firmware kan geüpload worden via de webinterface van de SHC.

 
Meer informatie: www.eaton.nl/xcomfort of www.xcomfort.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie