Reppel breidt assortiment HODY staalplaatbetonvloeren uit

Twee nieuwe HODY plaattypes onderdeel assortiment staalplaatbetonvloeren.

Met de HODY 80 en HODY 146 Trapeziumplaten speelt REPPEL in op de toenemende vraag naar het stempelvrij monteren van vloeren.

Naast de bekende HODY Trapeziumplaat met een profielhoogte van 60 mm voegt REPPEL 2 nieuwe HODY plaattypes aan het assortiment staalplaatbetonvloeren toe.

Voordelen

De nieuwe HODY 80 Trapeziumplaat is verkrijgbaar in 4 staaldiktes en biedt met vloerdiktes vanaf 130 mm de oplossing voor om stempelvrij te monteren tot ca. 4,5 meter. De nieuwe HODY 146 Trapeziumplaat is verkrijgbaar in 2 staaldiktes en kan met een vloerdikte vanaf 215 mm zelfs toegepast worden tot stempelvrije overspanningen van ca. 6 meter.
Het toepassen van een HODY staalplaatbetonvloer biedt voordelen op vele fronten.

Kostenbesparing

De HODY staalplaatbetonvloer bestaat uit een in een speciale trapeziumvorm gewalste staalplaat die als verloren bekisting en onderwapening fungeert van de relatief dunne en lichte betonvloer.
De platen hebben een laag eigen gewicht, zijn eenvoudig zonder bouwkraan te monteren en zijn direct beloopbaar. Er is dus direct een veilige werkvloer.
Door het HODY profiel is er minder beton nodig dan bij traditionele betonvloeren zodat een HODY staalplaatbetonvloer een relatief laag eigen gewicht heeft.
De montagesnelheid en het lagere gewicht van de HODY vloer resulteren in een besparing van de totale bouwkosten.

Toepassing

HODY Trapeziumplaten zijn naast nieuwbouw toepassingen uitermate geschikt voor renovatie en verbouwprojecten. Door de beperkte breedte van de HODY platen kunnen ze zelfs eenvoudig door een raam naar binnen worden gebracht.
Naast een snelle levering van de platen op het bouwproject verzorgt REPPEL ook de statische berekening en wapeningsschets voor de HODY Staalplaatbetonvloeren.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie