Europese school Den Haag kan weer jaren vooruit dankzij Sika en Pulastic!

Sika biedt totaalconcept van kelder tot dak.

Dankzij de fusie van Descol met Sika Nederland ontstond een team van 130 medewerkers en 20 gespecialiseerde salesmanagers waarmee het bedrijf in staat is scholen en sportfaciliteiten totaal nieuw in te richten.

Zo biedt Sika bijvoorbeeld het kelder tot dak concept. Van kelder, vloer tot dak wordt een totaalconcept van daksystemen, wandbekleding en vloeren gerealiseerd. Een goed voorbeeld waar zowel sportvloeren als andere gietvloeren liggen is de Europese school in Den Haag.

Totaalleverancier

Werknemers van de Europese Unie zijn vaak op reis. Dankzij de in 1953 opgerichte Europese scholen kunnen kinderen van deze werknemers naar dezelfde school blijven gaan. Voor deze locatie kon Sika als totaalleverancier goed uit de voeten. Niet alleen is de Pulastic® sportvloer en wandbekleding op de begane grond aangebracht, ook de gangen en klaslokalen zijn voorzien van een Sika vloer.

 
In de gangen en klaslokalen is bewust gezocht naar een comfortabele vloerafwerking en de Sika® Comfortfloor® is hieruit als meest geschikte optie naar voren gekomen. Dit systeem heeft 4 mm rubber dat voor demping zorgt. Om een gelijke uitstraling te creëren met de vloerafwerkingen op de begane grond, zijn de vloeren voorzien van een deco-chip en zijn de kleuren gebaseerd op het huidige marmoleum van de begane grond.
Het is belangrijk dat de vloer in het scheikundelokaal zuur- en loogbestendig is. Uiteraard zorgde Sika ook hier voor een oplossing en paste een speciale coating toe die aan deze strenge eisen voldoet.

Ideale sportvloer

Voor de sportvloer is gekozen voor de Pulastic® Classic 90 Eco. Deze multifunctionele sportvloer heeft een zeer goed comfortniveau en een goede veiligheid voor training en competitie gecombineerd met een uitstekende weerstand tegen belasting. Een ideale sportvloer voor een accommodatie als de Europese school dus. Met deze complete renovatie kan de school de komende jaren weer vooruit!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie