Merford combineert Bouw Compleet met lezingen en workshops

Combineer deelname aan Merford’s programma met een bezoek aan de beurs.

Van 15 t/m 17 september a.s. is Merford met een stand aanwezig op de beurs Bouw Compleet in de Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar wordt de beurs gecombineerd met de vakbeurs Interieurbouw & Hout waardoor een breed aanbod ontstaat.

Merford combineert het exposeren van akoestische producten en specifieke deuren op de beurs met een nevenprogramma bestaande uit lezingen en workshops die inspelen op de actuele ontwikkelingen in de bouw.

15 september - themalezingen over geluid, brandveiligheid en inbraakveiligheid

Themalezing 1: Een goede akoestiek kun je maken
Theo Scheers van bureau Peutz behandelt in deze lezing theorie en praktijk op gebied van geluidsisolatie en akoestiek (nagalm) van een ruimte of bouwwerk. Hoe pak je dit aan en waar moet je als voorschrijver, ontwerper of (af)bouwbedrijf op letten?

 
Themalezing 2: Brandveiligheid in de bouw: Nut en noodzaak van CE markering
Paul de Koning van bureau KRID gaat tijdens deze lezing in op brandveiligheid van bouwproducten en wat dat betekent voor u als architect, aannemer en eigenaar/gebruiker.

 
Themalezing 3: Inbraakwerendheid: wetgeving, theorie en praktijk
Zowel tijdens het ontwerp- als het bouwproces kan een verkeerde keuze bepalend zijn voor de realisatie van een inbraakveilig gebouw. Ir. Harm van Dartel van SKG-IKOB Certificatie zal u meenemen in de wet- en regelgeving en middels voorbeelden laten zien hoe deze leidt tot producten die aantoonbaar inbraakwerend zijn.

www.merford.com/themalezingen

16 september - Stabu Bouwbreed Roadshow

Tijdens deze informatiesessie worden gebruikers en geïnteresseerden geïnformeerd over de nieuwe systematiek STABU Bouwbreed. Naast de achtergrond van Bouwbreed en een demo, komt ook het koppelen met BIM (Revit) aan bod.

 
Meer info

17 september - Keten A-B-C workshop verdienmodellen

Bouwketens.nl, een coöperatie die zich richt op duurzame samenwerking in de keten, constateert dat het onderwerp ‘verdienmodellen’ erg leeft in de bouwsector. Daarom organiseren zij een workshop bij Merford over ketensamenwerking en verdienmodellen.

 
Meer info

Combineer beursbezoek en programma bij Merford

Combineer deelname aan ons programma met een bezoek aan de beurs en u bent weer helemaal op de hoogte van interessante ontwikkelingen, producten en diensten voor de bouw.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie