Planks zorgt voor meer ontwerpmogelijkheden met Ultima+ reeks

Armstrong introduceert Planks in de C2C-gecertificeerde Ultima+ reeks.

Ultima+, de eerste complete lijn Cradle to Cradle®-gecertificeerde plafondtegels ter wereld, is onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe afmetingen: Planks.

Door de introductie van deze lange, smalle plafondtegels zijn er meer designopties mogelijk met de Ultima+ lijn. Het Ultima+ portfolio is uitgebreid met langere afmetingen, van 300 x 1500 mm tot 300 x 2500 mm. De Planks zijn 19 tot 23 mm breed.

Witter, strakker, sterker

Bijzonder aan de Ultima+ lijn zijn de heldere kleur en de uitzonderlijke randafwerking. De randen van de blauwwitte tegels zijn versterkt en volledig gecoat. Hierdoor hebben de plafondtegels en Planks een strakkere pasvorm, verbeterd aanzicht en langere levensduur.

Cradle to Cradle®

Armstrong Plafonds hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten. De complete Ultima+ reeks is LEED, BREEAM, FDS/HQE en Cradle to Cradle® Bronze-gecertificeerd. De plafondtegels bestaan tot wel 64% uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. Ultima+ is ontworpen met de toekomst in gedachten!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie