Nieuw schuifsysteem van Solarlux heet cero

Grote glasoppervlakken en ultradunne tussenstijlen kenmerken innovatief schuifsysteem.

Het innovatieve schuifsysteem van Solarlux dankt haar naam cero aan de ultradunne tussenstijlen van slechts 34 mm en de enorme grote glasoppervlakken tot 15 m2.

Maximale transparantie en perfectie tot in detail is wat Solarlux als marktleider van glazen geveloplossingen al meer dan 30 jaar nastreeft.

Grenzen vervagen

De cero staat voor buitengewone architectuur met spectaculaire perspectieven, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. De geïntegreerde dikke stalen kozijnprofielen liggen verdekt rondom in de muur en de vloerrails zijn verzonken. De schuifwand kan ondanks de enorme afmetingen eenvoudig bediend worden door de RVS looprails en de geïntegreerde loopwagens in de schuifdelen.

 
Hierdoor kan een schuifelement tot wel 1000 kg makkelijk in beweging gebracht worden, maar een mechanische bediening is ook mogelijk. En met de wegschuifbare volglazen hoekelementen verdwijnen de grenzen van de woonruimte met buiten helemaal.

 
Het product is geschikt gemaakt voor triple beglazing met een totale glasdikte van 50 mm, maar ook verkrijgbaar in dubbele HR++ beglazing. Bij triple beglazing is de Uw-waarde 0,73 en daarmee geschikt voor een passiefhuis of een nul-energie woning. Het systeem voldoet aan de inbraakwerendheid volgens RC2 en de kwaliteitseisen van de CE Markering.

iF AWARD GOLD

Voor de cero ontving Solarlux de hoogste onderscheiding voor buitengewoon design: de felbegeerde iF gold award. De jury: door dit volledig nieuwe ontwerpidee voor een schuifpui met nagenoeg alleen maar glas en bijna onzichtbare profielen is een nieuwe esthetica voor architectonisch ontwerp ontstaan. De functionaliteit en de bedieningsmogelijkheden perfect uitgevoerd: fascinerend!

Made in Germany

Om te voldoen aan de architectonische ontwerpen moet het product uiteraard ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het Duitse familiebedrijf Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw en renovatie, altijd op maat gemaakt en geheel passend bij de wensen van de klant.

 
Eerder nieuws over de cero.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie