Emco breidt ‘Cradle to Cradle’ entreemattenserie uit

ECOLINE® PIONEER entreemat vangt stof nog beter op.

Emco heeft de entreematserie ECOLINE® PIONEER uitgebreid met een profielhoogte van 12 mm. Ook deze entreematten zijn volledig recyclebaar en Cradle to Cradle® gecertificeerd.

 
De serie emco ECOLINE® PIONEER is geschikt voor binnen- en overdekte buitentoepassingen (zone 2) waar de belastingen extreem zijn. Zoals bij kantoorgebouwen en scholen. Het uiterst duurzame entreematsysteem is daarnaast zeer slijtvast en heeft een hoge vuilopname.
Bovendien zorgen de nieuwe inlagen voor een betere opvang van fijn stof, zodat dit minder door de mond en neus wordt ingeademd. Een essentiële verbetering in het belang van de gezondheid van de passanten.

Weerbestendig

De aluminium profielen zijn nu in zowel 22 als 12 mm hoogte leverbaar. Wat de kleuren van de inlagen betreft kunt u kiezen uit de volgende kleuren: antraciet, beige, bruin en grijs. De inlagen zijn vervaardigd van slijtvaste, weerbestendige lussenpool inlagen (polyamide 6) met verbeterde stof- en vochtopname. Het entreematsysteem heeft een brandgedrag volgens EN 13501, Bfl-s1.

Toebehoren

Als toebehoren levert emco: een aluminium of messing inbouwraam, een RVS afdekprofiel, LUMINA- en LUMINA VIA LEDverlichting en een RVS profiel voor een opschrift of logo.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie