EFAFLEX biedt maximale warmte-isolatie met EFA-THERM® lamellen

Onze deuren. Onze wereld. Onze toekomst.

Als Global Player is EFAFLEX zich bijzonder bewust van het enorme belang van de energiethematiek. Toenemende schaarste aan grondstoffen, meer milieuvervuiling en stijgende energiekosten vormen de aansporing om ook op dit gebied de efficiëntste deuren ter

 
EFAFLEX’ toewijding begint al bij de milieuvriendelijke productie en verpakking. Ook bij de materialen voor EFAFLEX-snelloopdeuren let het bedrijf op ecologische aspecten. Zo zijn bijvoorbeeld alle lamellen milieuvriendelijk en recyclebaar. Verbeterde transportroutes zijn een ander voorbeeld voor de inzet van EFAFLEX.

Deuren voor een betere wereld

Dankzij de goede warmte-isolatie en de korte openings- en sluitingstijden van de EFAFLEX-snelloopdeuren zijn niet alleen uw energiekosten lager, ze dragen ook bij aan milieubescherming en een verantwoordelijke omgang met kostbare grondstoffen. Zo maakt EFAFLEX voor de komende generaties een betere toekomst mogelijk!
EFAFLEX maakt deel uit van het initiatief ‘Energiezuinigheid - Made in Germany’ onder bevoegdheid van het Duitse federale ministerie voor Economie en Technologie.

Lange levensduur en energiezuinig

EFAFLEX biedt met de EFA-SST spiraaldeuren wereldwijd de eerste snelloopdeur met standaard thermisch gescheiden isoleerlamellen. Hierdoor worden isolatiewaarden tot 0,66 W/m²K bereikt. EFAFLEX-snelloopdeuren zijn ontwikkeld voor zeer frequent gebruik. Constructiekenmerken als de gepatenteerde spiraaltechniek of de gewichtsverdeling zorgen voor een lange levensduur. Het nieuwe technische concept markeert een verbetering van de fysieke eigenschappen van het deurblad en een verbetering van de functionaliteit.

Maximale beschikbaarheid - met optimale onderhoudsservice

Regelmatige, preventieve service en onderhoud alsmede het gebruik van originele EFAFLEX reserveonderdelen garanderen een lange levensduur en optimaal functioneren van uw deuren. Door de op uw situatie individueel afgestemde onderhoudsintervallen vergroot u enerzijds de levensduur van uw deur en verkleint u anderzijds reparatiekosten. Hiervoor biedt EFAFLEX u een onderhoudscontract aan voor de voorgeschreven controles.

Onderhoudscontract

Het juiste onderhoud draagt bij aan een duurzaam product en is belangrijk voor de kwaliteitsbeleving. Hörmann zorgt af fabriek voor de juiste afremming bij sluiten en openen. Dat spaart deur én aandrijving. Bij sommige gebouwen is een jaarlijkse preventieve controle van de openbaar toegankelijke deuren voorgeschreven. Een onderhoudscontract kan dan uitkomst bieden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie