Arti TeQ introduceert 4 nieuwe inbouw schilderij ophangsystemen

Schilderijen en wanddecoraties flexibel plaatsen met ophangsystemen Arti TeQ.

Artiteq introduceert 4 nieuwe inbouw schilderij-ophangsystemen waarbij het profiel tijdens de bouw of renovatie in het plafond geïntegreerd wordt.

Het gaat hier om: Art Strip, Ceiling Strip en de Shadowline rails.

Inbouw schilderij-ophangsystemen

Het gebruik van een ingebouwd schilderij-ophangsysteem in het plafond heeft voordelen ten opzichte van opbouwsystemen: het ophangsysteem is vrijwel onzichtbaar, beschikbaar langs alle wanden in een ruimte én biedt economische voordelen bij de installatie.

 
Het schilderij-ophangsysteem is geheel verborgen in het plafond en biedt de mogelijkheid de muren flexibel in te richten in de hele ruimte. De Twister ophangkoorden kunnen op elke gewenste plek in de rail naast het systeemplafond worden geklikt. Het ‘onzichtbare’ schilderij-ophangsysteem biedt, in de gehele ruimte en voor alle wanden, de mogelijkheid om schilderijen en wanddecoraties flexibel te plaatsen, verwisselen en vervangen, zonder de wanden te beschadigen.

Inbouwprofielen in combinatie met systeemplafonds:
  • Art Strip en Ceiling Strip zijn 2 inbouwprofielen die in combinatie met systeemplafonds worden geïnstalleerd. Bij de installatie van de systeemplafonds wordt tegelijkertijd een (onzichtbaar) flexibel schilderij ophangsysteem geplaatst.
  • De Art Strip vervangt de kantlat bij de installatie van systeemplafonds. De Art Strip bestaat uit een kantlat inclusief schilderij ophangprofiel. Op de Art Strip wordt het hoekprofiel ten behoeve van de installatie van het systeemplafond bevestigd.
  • De Ceiling Strip vervangt het hoekprofiel bij de installatie van systeemplafonds en maakt tegelijkertijd een geheel onzichtbaar schilderij ophangsysteem beschikbaar. De rail kan direct tegen de wand bevestigd worden, om vervolgens het systeemplafond te plaatsen. Door de schaduwlijn die ontstaat tussen systeemplafond en wand (daar waar het schilderij ophangsysteem verborgen ligt) worden eventuele oneffenheden in de muur, net als bij een kantlat, gecamoufleerd.
Inbouwprofielen in combinatie met gipsplaten:
  • De Shadowline rails zijn plafondsystemen ontworpen voor projecten waarbij met gipsplaten (drywall) gebouwd wordt. Er bestaat een Shadowline profiel voor gebruik van gipsen wand- én plafondplaten en een profiel voor gebruik van alleen gipsen plafondplaten (in combinatie met stenen wand).
  • De Shadowline drywall rail plaatst een onzichtbaar schilderij ophangsysteem tussen gipsen wand- en plafondplaten. Tussen wand en plafond ontstaat slechts een discrete schaduwlijn waarin het ophangsysteem verborgen zit. Doordat de rail zelf niet zichtbaar is, hangen de ophangkoorden direct uit het plafond. De Shadowline masonry rail is speciaal ontwikkeld voor de bevestiging van het profiel op stenen wanden in combinatie met gipsen plafondplaten.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie