Insulation Solutions maakt 1,00 geluidabsorptie en 58dB overlangsisolatie mogelijk

Aantoonbaar hoge overlangsisolatie van 58dB met Sonorex 47dB en de Tonga plafondplaat van Saint-Gobain Eurocoustic.

U wilt ‘the best of both worlds’? Een maximale geluidabsorptie van 1,00 en een overlangsisolatie van maar liefst 58dB. Dat kan!

Combinatie

Insulation Solutions heeft samen met geluidsinstituut Peutz de overlangsisolatie bepaald van het Sonorex® gamma in combinatie met de belangrijkste zacht mineraal plafondpanelen van het merk Saint-Gobain Eurocoustic. En wat blijkt.
Indien u de Eurocoustic Tonga® toepast, en die gebruikt in combinatie met het Sonorex drukschot 47dB, haalt u maar liefst 58dB aan geluidsisolatie.

Sonorex® 33/60 Ultimate

Om te voldoen aan de nieuwste Europese regels op het gebied van brandwerendheid, heeft Insulation Solutions ook recentelijk de Sonorex® 33/60 Ultimate ontwikkeld. Deze laat als enige in de markt een brandwerendheid zien, conform NEN-EN 1364-1, van 60 minuten (EI).
De belangrijkste voordelen van dit schot voor u op een rijtje:

  • eenvoudige montage;
  • gegarandeerde fixatie;
  • op hoogte te bestellen;
  • korte levertijden (zoals u van Insulation Solutions gewend bent).
Uitstekende resultaten

Vanzelfsprekend is ook deze barrière meteen meegenomen in de bovenstaande Peutz test. En net als met de vertrouwde Sonorex barrières, leveren deze combinaties, al dan niet in combinatie met Sonorex® Sonoseal, qua prestatie uitstekende resultaten op.
Uw contactpersonen bij Insulation Solutions brengen u graag hiervan op de hoogte.

Projectadvies

Er zijn tegenwoordig steeds meer projecten die aan nauw omschreven criteria moeten voldoen met betrekking tot akoestiek en brandveiligheid. Laat u daarom door Insulation Solutions tijdig adviseren over de mogelijkheden voor uw project, en ervaar zelf dat wij u professioneel en snel kunnen begeleiden hierbij.

« Nieuws overzicht