Perla plafonds van Armstrong bieden de akoestische oplossing voor elke ruimte

Met de introductie van de Ultima+ lijn werd Armstrong de eerste plafondfabrikant ter wereld met een complete lijn aan Cradle to Cradle®-gecertificeerde producten.

De volledige Perla reeks is daar aan toegevoegd.

Het Perla portfolio van Armstrong Ceiling Solutions is C2C gecertificeerd en heeft een sterke randafwerking met volledig gecoate randen.

Nieuwe randafwerking

Het Perla portfolio van Armstrong heeft een sterkere randafwerking met volledig gecoate randen gekregen wat resulteert in een langere levensduur. Armstrong introduceert daarnaast het MicroLook 90 randdetail. De veelgeprezen, moderne en monolithische uitstraling van de Perla plafondtegels blijft hetzelfde, maar de nieuwe randafwerkingen zorgen naast de langere levensduur voor een strakke pasvorm en verbeterd aanzicht. De tegels zijn stootvast en bieden gemakkelijk toegang tot het plenum voor het bereik van de service-elementen.

Akoestische prestaties

Verschillende ruimten vragen om verschillende akoestische oplossingen. Perla OP 0.95 en Perla OP 1.00 bieden een uitstekende geluidabsorptie en zijn hierdoor zeer geschikt voor open ruimten als kantoortuinen, restaurants, callcenters en bibliotheken. Voor ruimten waar privacy gewenst is, is Perla dB een geschikte oplossing door de hoge overlangsgeluidisolatie. Vertrouwelijke gesprekken in bijvoorbeeld spreekkamers blijven door deze oplossing binnen 4 muren.
De Perla plafondtegels bieden een goede balans tussen een hoge geluidabsorptie en overlangsgeluidisolatie, wat deze tegel zeer geschikt maakt voor werk- en leeromgevingen als vergaderruimten en klaslokalen.

Groen plafond

De Cradle to Cradle® Bronze-gecertificeerde Perla lijn is volledig recyclebaar met het Plafond Recyclingprogramma van Armstrong. De tegels zijn bovendien tot wel 64% vervaardigd uit hergebruikt materiaal. Naast de uitstekende akoestische prestaties dragen de tegels ook bij aan energiebesparing door de hoge lichtreflectie en een goede binnenluchtkwaliteit (VOC A+ en Clean Room ISO 5).

Over Armstrong

Armstrong Plafonds is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong Plafonds biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, kunststof, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

 
Ultima+ lijn

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie