Caparol introduceert ‘Kleuren van eigen bodem’

Nieuwe kleurenwaaier voor lakken komt in september uit.

Caparol ging op zoek naar de kleuren die vandaag de dag gezichtsbepalend zijn voor Nederland. Wekenlang doorkruisten medewerkers van Caparol het land en kwamen in bruisende steden en pittoreske dorpjes.

Ze zagen ongerepte natuur, aangeharkte woonwijken en strenge industrieterreinen. Maar vooral: héél véél kleuren. Die zijn inmiddels samengebracht in de nieuwe kleurenwaaier ‘Kleuren van eigen bodem’ van Caparol.

101 kleuren

‘Kleuren van eigen bodem’ is een kleurenwaaier waarin 101 tijdloze én eigentijdse Nederlandse kleuren te vinden zijn. De waaier bevat deels kleuren die uit het Caparol kleursysteem 3D System Plus afkomstig zijn. Maar er zijn ook nieuwe kleuren ontwikkeld die volgens het 3D systeem gecodeerd zijn. Daarnaast zijn alle standaard RAL-kleuren toegevoegd.

 
Deze kleurcollectie is vooral bedoeld voor lakproducten voor binnen en buiten, maar kan ook voor alle andere Caparol verven gebruikt worden. Vergrijsde, gedempte kleuren staan voorin de waaier, beginnend met de hele lichte, zachte kleurtinten. Dan volgen zeer zwartachtige tinten; de typische lakkleuren. Tot slot volgen verzadigde rood-, oranje-, groen- en blauwnuances.

Tijdelijk gratis verkrijgbaar

Voor schilders is ‘Kleuren van eigen bodem’ in september tijdelijk gratis te verkrijgen. Informatie en actievoorwaarden zijn dan te vinden op www.caparol.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie