Mosa Scenes scheppen moeiteloos fascinerende scènes

Mosa Scenes: een stijlvolle en flexibele collectie.

Met Mosa Scenes kunnen omgevingen gecreëerd worden die een ongeëvenaard en exclusief karakter hebben. Het resultaat: een geleidelijk kleurverloop op wanden en vloeren, waarmee op elk oppervlak diepte en dynamiek ontstaat.

 
De tegels in deze flexibele en originele collectie zijn verkrijgbaar in 8 kleurgroepen (in zowel warme als koele tinten) en in 4 texturen per kleurgroep en zijn verkrijgbaar in het formaat van 15 x 15cm. Deze rijk ogende collectie, met levendige maar toch ook natuurlijke tinten, is de ideale keuze voor diverse ruimtes: van woonomgevingen en natte ruimtes als badkamers tot horecagelegenheden en winkels.

 
Met de 4 verschillende texturen wordt er een elegant patina-effect gecreëerd: een tijdloos ontwerp waarvan de esthetische waarde niet verloren gaat. Mosa Scenes is de perfecte optie voor elke ontwerper en architect: de collectie is zeer praktisch, oogt natuurlijk en is aantrekkelijk geprijsd.

 
www.mosa.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie