Grundfos SOLOLIFT2 verwijdert afvalwater door heel het huis

De Grundfos SOLOLIFT2 serie opvoerinstallaties is een revolutie binnen de industrie

Kies voor de flexibele oplossing bij het installeren nieuwe badkamer of keuken.

Pak verbouwingen praktisch aan

Huiseigenaren die een nieuwe keuken of badkamer nodig hebben zonder afvoer in de buurt, kunnen op 2 verschillende manieren worden geholpen. Hetzij door uitgebreide bouwwerkzaamheden en duur nieuw leidingwerk tot aan de ondergrondse afvoer, of met de slimme oplossing: een opvoerinstallatie.
Opvoerinstallaties kunnen afvalwater uit één of meer toepassingen op een betrouwbare en veilige manier afvoeren door leidingwerk met geringe diameter (20 mm en groter).

 
De Grundfos SOLOLIFT2 serie opvoerinstallaties is een revolutie binnen de industrie. De unieke eigenschappen stellen nieuwe normen in betrouwbaarheid en zorgen voor optimale verwijdering van afvalwater door heel het huis.

Doorbraak in betrouwbaarheid

Ontworpen voor optimale betrouwbaarheid en werking heeft de SOLOLIFT2 een krachtige motor en een onverslijtbare stalen versnijder. Klanten krijgen professionele kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Robuust van karakter is de SOLOLIFT2 uitgerust om met de eisen van uw klanten om te gaan voor hun dagelijkse moderne comfort.

Tips voor het installeren van opvoerinstallaties
  • begin altijd met verticaal leidingwerk;
  • zorg dat het horizontale leidingwerk een verval van 1% heeft naar de ondergrondse afvoer;
  • zorg voor een goede toegankelijkheid voor het servicen;
  • zorg voor veilige huishoudelijke stroomtoevoer.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie