Transparante SmartSkin houdt gevel koel

Rodeca’s transparante kunststof gevelbekledingsplaten verkoelen en verwarmen.

SmartSkin is een uniek transparant gevelmateriaal, dat zowel kan koelen als verwarmen en daarmee tegelijkertijd de warmtestroom vanuit een gebouw tegenhoudt. De functionaliteit van SmartSkin neemt vele bezwaren van bouwen met daglicht weg.

 
Nadelen worden omgezet in voordelen. Overmatige zoninstraling en daaraan gepaard gaande energieopbouw wordt afgevoerd en opgeslagen om een wand te verwarmen als daar behoefte aan is. SmartSkin geeft ontwerpers nog meer vrijheid in het toepassen van daglicht met polycarbonaat in gebouwen.

Toepassing

Rodeca transparante bekledingsplaten voor uiteenlopende bouwkundige toepassingen. De transparante bekledingsplaten zijn thermisch isolerend. Meerwandige lichtbouwelementen uit polycarbonaat met een aangevormde mes- en groefverbinding voor roedeloze bekledingen. De constructies omvatten een groot scala aan aluminiumprofielen, zodat in diverse situaties transparante bekledingsplaten op maat geleverd kunnen worden.

 
Meer over SmartSkin.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie