DORMA lanceert innovatie-offensief op BAU 2015

Onder slogan 'Access to innovation' lanceert DORMA 6 nieuwe producten.

Op de BAU 2013 presenteerde de DORMA Groep al enige toekomstige & innovatieve toegangsoplossingen en beveiligingssystemen. Nu maakt het familiebedrijf zijn beloftes waar met de lancering van deze en nieuwe innovatieve producten op de BAU 2015.

 
Onder de slogan "ACCESS TO INNOVATION" presenteerde DORMA zes nieuwe producten, plus een prototype van een carrouseldeur met een geluidsarme, versnellingsconstante en bijzonder compacte aandrijving.

Zes nieuwe producten, zeven innovaties

"Een groot deel van de producten die wij introduceerden in de “Innovation Cube” tijdens BAU 2013 - zoals het nieuwe MATRIX AIR elektronische toegangscontrole beslag – zullen dit jaar nog beschikbaar zijn.  Daarnaast komen nog eens vijf nieuwe producten, die de diepte van onze innovatieve kracht onderstrepen", aldus Thomas P. Wagner, CEO van de DORMA Groep.

 
Alle zes innovaties bieden een uitzonderlijk ontwerp, geavanceerde technologie en een uitstekende kwaliteit, gecombineerd met een verbeterd comfort, bedieningsgemak en vereenvoudigde en snellere installatiemogelijkheden.  De nieuwe producten die werden voorgesteld op de BAU 2015 zijn onder andere:


  • MUNDUS, een innovatieve reeks hoekbeslag voor glazen deuren en wanden met bijna onbegrensde ontwerpmogelijkheden;
  • HSW EASY Safe, een nieuwe horizontale schuifwand die dankzij een bewezen klem & lijm-technologie nu ook betrouwbaar met gelaagd veiligheidsglas uitgevoerd kunnen worden;
  • HSW FLEX Therm, de nieuwe horizontale schuifwand die met zijn nieuwe profiel en loopwagensysteem een thermische scheiding kinderlijk eenvoudig maakt;
  • FFT FLEX Green, de breedste automatische vouwdeur op de markt;
  • MATRIX AIR, het vlakste elektronische toegangscontrole beslag op de markt, gecombineerd met een elektronische cilinder die zich flexibel laat aanpassen aan de dikte van de deur en
  • MUTO, DORMA's nieuwe, multifunctionele manuele schuifdeursysteem voor zowel enkele, dubbele als telescopische schuifdeuren.
Innovatie-filosofie

"Onze innovatie-filosofie is heel eenvoudig: Innovatie is iets dat de klant ten goede komt.  Daarom lag de focus tijdens BAU 2015 op de presentatie van de verschillende voordelen en de ‘Unique Selling Points’ van onze nieuwe producten, afgestemd op de behoeften van onze verschillende klantgroepen - van architecten en opdrachtgevers tot distributeurs, installateurs en ten slotte de exploitanten en gebruikers van een gebouw ", geeft Thomas P. Wagner aan.

Meer informatie

Bezoek www.dorma.com/innovation.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie