H55 beantwoordt vraag naar veelzijdige ledprofielen

H55: een architecturale profielarmatuur voor elke ruimte.

Een eenvoudige profielarmatuur die zowel op- als neerwaarts zijn licht kan werpen en die zowel gependeld als voor muurbevestiging beschikbaar is.

Verlichtingsspecialist Modular Lighting Instruments biedt met H55 een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar veelzijdige architecturale ledprofielen.

Ledstrip

H55 is een strak en eenvoudig profiel met een H-vorm, voorzien van krachtige ledstrips. Wil je alleen een downlighter, dan kies je voor de armatuur met een krachtige Fortimo-ledline van 3 850 lm/m en diffuser van polycarbonaat.
Voor de uplighter kun je eveneens kiezen voor de Fortimo-ledlines, met een heldere of diffuse kap van polycarbonaat of voor een flexibele ledstrip van 1 000 lm/m. Dankzij de dubbele circuits bedien je de up- en downlighter apart.

Ready made of customized

H55 is ook verkrijgbaar in ready made-vorm: een volledig afgewerkt profiel in een standaardafmeting van 1.156 mm. Daarnaast bewijst Modular Lighting Instruments met H55 ook zijn veelzijdigheid door het profiel volledig customized aan te bieden: volgens de maten die passen binnen het project.

Elk schroefje weggewerkt

De armatuur is tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij de gegoten eindplaten valt er geen schroefje te bespeuren. De eindplaten zijn voorzien van zowel een opstaande rand als een kleine uitsparing zodat de diffuser van polycarbonaat kan inkrimpen of uitzetten zonder directe inkijk in het profiel.
De gependelde versie bevat verschuifbare beugels waardoor je die makkelijk recht hangt. Omdat de wandversie erg dunne wandbeugels heeft, hangt de armatuur op amper 3 mm van de wand.
H55 is zowel gependeld als voor wandbevestiging beschikbaar. Een ideaal profiel voor kantoor, hal, winkel, hotelbalie en privékeuken.

Kenmerken
  • veelzijdig ledprofiel op maat gemaakt, maar ook beschikbaar in ready mades (alleen down dimbaar), gependeld of als muurlamp;
  • in een witte of zwarte structuurafwerking, of van geanodiseerd aluminium;
  • continue ledverlichting beschikbaar als downlighter, uplighter of up- en downlighter;
  • Fortimo-ledlines 3 850 lm/m, 3 000 K (op verzoek 4 000 K), niet dimbaar, 1-10V of dali/pushdim;
  • als uplighter: Fortimo-ledlines 3 850 lm/m, 3 000 K, niet dimbaar, 1-10V of dali/pushdim;
  • Ledstrips 1 000 lm, 3 000 K (op verzoek 4 000 K), ledgear voor ledstrip, niet dimbaar of 1-10 V.
« Nieuws overzicht