AcBel introduceert nieuwe zeer zuinige LED baylight

De AcBel baylight biedt LED verlichting voor warehousing en industrie.

Recentelijk heeft AcBel Benelux een nieuwe energiezuinige baylight geïntroduceerd die de 250 en 400W gasontladinglamp of reguliere TL verlichting moet vervangen.

Deze baylight maakt deel uit van AcBel’s LED totaaloplossing voor de verlichting van fabriekshallen, logistieke centra en warehouse. Het armatuur realiseert een energiebesparing van minimaal 50% dat, in combinatie met dimfunctie en sensortechnologie, kan oplopen tot 80%.

 
AcBel armaturen zijn uitgerust met Philips LEDs en AcBel driver. AcBel is wereldwijd een van de grootste producenten van drivers en voedingen. De AcBel armaturen concurreren met gemak met het aanbod uit in het topsegment.

 
De AcBel Total Cost of Ownership is een van de laagste van alle industriële aanbieders van LED-verlichting in Nederland. De terugverdientijd van de baylights ligt bij een zakelijk grootverbruikstarief rond 1,5 tot 2,5 jaar; korter dan bij concurrenten in hetzelfde segment.

 
Ook heeft de gebruiker van de LED verlichting geen kostbare lampwissels van de gasontladinglampen en daarnaast is de levensduur van de baylight vijf maal zo lang.

 
Meer informatie verkrijgbaar op www.acbel.nl of aanvraag van een testexemplaar via info@acbel.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie