De wc waarmee u met water wordt gereinigd heet Geberit AquaClean

Matteo Thun ontwerpt voor Geberit een wc met geïntegreerde douchefunctie.

Douchewc’s reinigen het onderlichaam met een douchestraal welke geïntegreerd is in het toilet. De Italiaanse architect en designer Matteo Thun ontwierp de Geberit AquaClean Sela douchewc.


Op het oog lijkt de AquaClean Sela een normaal toilet, echter met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en wordt het onderlichaam gereinigd met een warme waterstraal. Water is bij onze dagelijkse lichaamsverzorging niet weg te denken. Zo ook op het toilet: water werkt vele malen beter en zachter dan toiletpapier.

Hygiëne in een nieuwe dimensie

Vanwege de strakke, ongecompliceerde vormen van de Sela voegt dit luxe toilet zich naar elke badkamer. Ontwerper Matteo Thun wilde de wc met geïntegreerde douchefunctie zo ontwerpen dat het op een natuurlijke en eenvoudige wijze past in iedere sanitaire ruimte. De douchewc is niet alleen vanwege zijn design-georiënteerde ontwerp indrukwekkend, maar ook vanwege de geraffineerde technologie.
De intelligente techniek voor de douchefunctie en de aansluitingen voor de stroom- en waterleidingen zijn onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. De douchestraal zorgt bij een minimaal water verbruik voor maximale hygiëne.

Eenvoudig doucheprincipe

Met de ranke afstandsbediening of via het subtiele zijpaneel van het toilet activeer je met één druk op de knop de douchefunctie en wordt het onderlichaam gereinigd met een warme waterstraal.
De intensiteit van de waterstraal kan ingesteld worden. Dankzij de geïntegreerde gebruiksdetectie warmt de boiler automatisch op zodra je op het toilet plaats neemt. Door de energiebesparingsfunctie is het energieverbruik ook in de stand-by modus minimaal.
Het keramiek is voorzien van een vuilwerend oppervlak. De ergonomisch gevormde toiletzitting kan samen met het deksel in één beweging worden weggenomen, voor eenvoudige reiniging. Geberit AquaClean Sela voldoet aan de moderne eisen op het gebied van hygiëne, design en duurzaamheid.

 
Ontdek het AquaClean gevoel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie