PUSH FIT leidingsysteem TECElogo is speerpunt installatiebeurs Hardenberg komende september.

Binnenkort kunt u op de installatievakbeurs te Hardenberg bij TECE Nederland het nieuwe radiale fitten leren en proberen. Dat gaat heel eenvoudig met steekfittingen, ook wel push fittingen genoemd.

 
Het TECElogo leidingsysteem begint een succes te worden. Begrijpelijk, want het fitten is eenvoudig en gebeurt volledig met de hand. De werkwijze is bij alle diameters (16 t/m 63 mm) hetzelfde, en dat maakt het extra gemakkelijk.

 
Push fitten bespaart in vergelijking met werken met een persmachine zeker 30 % op arbeidstijd. Daarnaast is TECElogo een ideaal leidingsysteem voor het Nieuwe Bouwen, waarbij prefab wordt aangeleverd en leidingaansluitingen op de bouwplaats snel en probleemloos worden gemonteerd.

Innovatie dient uw gemak

Een goed voorbeeld is het TECElogo leidingsysteem. Universeel toepasbaar voor zowel cv- als drinkwaterinstallaties, KIWA en KOMO gecertificeerd en met dezelfde afdichtingstechniek als bij de vertrouwde radiale perstechniek. Alle verbindingen worden met de HAND gemaakt. Er komt überhaupt geen persmachine aan te pas.

 
U kunt altijd controleren of de buis correct is ingestoken omdat de robuuste fittingen voorzien zijn van een venster voor insteekcontrole. Is de verbinding niet goed dan kan deze eenvoudig gedemonteerd worden. De buis is niet beschadigd en kan direct opnieuw worden gebruikt.

Werken met de hand

Voor TECElogo heeft u weinig gereedschap nodig en de investering is gering. Werken met uw HANDEN verlaagt de faalkosten, want persgereedschap kan stuk gaan, de accu kan leeg raken, de persmachine kan gestolen worden en tot slot de onderhoudskosten! Met uw HANDEN komt u ook op moeilijk bereikbare plaatsen, werken boven uw hoofd is minder vermoeiend als werken met een persmachine!

Beurs

Installatievakbeurs Hardenberg: 8 t/m 10 september, hal 1, stand 150.
Kunt u niet naar de beurs komen, ontdek dan de vele voordelen van ‘push fitten’ op tecelogo.nl.