3M laat uw ramen voor u werken

3M levert transparante folies met energiebeheersende eigenschappen.

3M biedt professionele gebruikers en adviseurs in de segmenten onderhoud, herstel en nieuwbouw diverse energiebeheersende- en veiligheidverhogende raamfolieproducten.

Bekend zijn de traditionele gekleurde folies, maar de uiterst innovatieve technieken van 3M bieden nu ook bijna transparante folies met uiterst goede energiebeheersende eigenschappen. Deze verschillende productgroepen zijn nu gebundeld in één gebruiksvriendelijke, informatieve website 3M.nl/raamfolie.

Snel oplossingen vinden

Voor het oplossen van doelstellingen, of het nu gaat om onderhoud, renovatie of het oplossen van specifieke issues, altijd kunnen er meerdere producten nodig zijn. 3M weet bij elke situatie welke dat zijn.
Op de nieuwe website reikt het bedrijf de (be)zoeker een complete oplossing aan en niet slechts één product. U hoeft dus niet meer alle losse producten bij elkaar te zoeken. Dat heeft 3M al gedaan.

Energiebesparing en dus kostenbesparing

Verwarming, airconditioning, jaloezieën en verlichting kunnen een significante impact hebben op de totale bedrijfskosten. Zeker nu het lijkt dat de kosten voor stroom en verwarming elk jaar stijgen. Warmtetoename door de zon kan de thermische belasting van een gebouw met wel 60% verhogen.
Juist gebruik van 3M Zonwerende Raamfolie kan de toegenomen zonnewarmte met wel 77% verminderen. U bent aanzienlijk minder afhankelijk van airconditioning, verwarming, jaloezieën en verlichting. Bovendien draagt het bij aan efficiëntere interne klimaatbeheersing.

3M oplossingen

Al meer dan 40 jaar verandert 3M Raamfolietechnologie de omgeving waarin we wonen, werken en reizen. 3M innovaties laten uw ramen voor u werken en creëren zo veiligheid, bescherming en temperatuurbeheersing.
3M werkt continu aan nieuwe oplossingen die de werkomgeving veiliger, beter, prettiger, goedkoper en makkelijker maken. Uitgangspunt: de gebruiker en de werksituatie. Decennia aan kennis en ervaring hebben een scala aan oplossingen en producten opgeleverd. Voor overheidsgebouwen, bedrijfspanden, woningen en transport en vervoer.

U vindt voor elke toepassing het juiste product op 3M.nl/raamfolie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie