Troax gaaswandensysteem bergt waardevolle goederen veilig op

Troax gaaswanden voor fietsenstallingen, gasboxen of afscherming van buitenruimtes.

Troax levert gaaswanden voor industrie, opslag en bergingen ook in thermisch verzinkte uitvoering. Deze materialen zijn geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen en buitenruimtes.

Het gamma aan buitentoepassingen omvat fiets- en gasboxen met of zonder golfplaten dak, Troax boxen met gaasdak voor de veilige opslag van uw goederen, afschermingen rond uw machines of uitbreidingen van uw magazijn.

Onveilig

Het Troax gaaswandensysteem is de ideale voorziening om fietsen, pallets en waardevolle goederen veilig en droog te kunnen stallen bij bedrijven, scholen en verenigingen. Door het gebruik van gaaspanelen ontstaat een transparante en lichte omgeving en wordt voorkomen dat de stalling als onveilige ruimte wordt ervaren.

 
De gaaspanelen zijn te combineren met een breed aanbod aan draai- of schuifdeuren. Deze kunnen uitgerust worden met hangslot, cilinderslot, paniekontgrendeling, elektrische tegensloten, enz.

 
De opstelling kan opgebouwd worden uit standaardpanelen, maar kan ook in de fabriek op maat gemaakt worden. Zo kan er een oplossing geboden worden voor bijna elke situatie.

Opbouw gas- en fietsbox

De Troax gas- en fietsbox wordt opgebouwd uit modulaire panelen en is eenvoudig te monteren. Voor de toegang beschikt u over een dubbele draaideur (of enkele deur voor de kleinere gasbox) zonder drempel, zodat u de flessen of fietsen zonder hindernissen kan plaatsen of wegnemen. De boxen worden naar keuze geleverd met 4 gaaswanden voor vrijstaande opstelling of met 3 wanden voor montage tegen een muur.

 
Meer gaaswanden

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie