Ecophon breidt assortiment Advantage akoestische panelen uit

Ecophon lanceert een tweede versie van de al jaren vertrouwde - en veel toegepaste - Ecophon Advantage.

De nieuwe versie heeft een dikte van 20 mm. Met de dikkere panelen speelt Ecophon in op de wens van veel afbouwbedrijven en distributeurs naar deze breed toepasbare én concurrerend geprijsde variant.

De panelen zijn leverbaar zowel in Kant A (inleg) als Kant E (doorzak).

Voordelen Advantage
  • strakke uitstraling;
  • hoge akoestische kwaliteiten;
  • gunstige prijsstelling.

 
Het hele Ecophon Advantage-systeem voldoet aan de belangrijkste eisen ten aanzien van akoestiek, vochtbestendigheid en mechanische sterkte. Het vorig jaar vernieuwde glasvliesoppervlak geeft Advantage een strakke en moderne uitstraling. De panelen zijn eenvoudig te installeren én te demonteren. Vanaf nu is de Ecophon Advantage verkrijgbaar in 15 en 20 mm dik in de afmetingen 600x600 en 1200x600 mm.

Akoestiek, duurzaamheid, voordeel

Net als alle Ecophon systemen voldoet Advantage aan de hoogste eisen op het gebied van geluidsabsorptie met geluidsabsorptieklasse A en een Alpha-W (αw) van 1,0. Advantage is gemaakt van 3e generatie glaswol: een unieke combinatie van minstens 70% gerecycled glas met een plantaardig bindmiddel. Daarmee bespaart Ecophon jaarlijks 24.000 vaten ruwe olie als productiemateriaal. De Ecophon Advantage-panelen zijn ook voor 100% recyclebaar.

 
Of lees de uitgebreide productinformatie.

« Nieuws overzicht