Sandwichpanelen met een Kalzip finishing touch

SAB-profiel ontwikkelde carrierpaneel als ideale draagconstructie voor het esthetische Kalzip FC gevelsysteem.

Bouwen met sandwichpanelen is de meest economische manier van bouwen als het gaat om grote volumes met een hoge kwaliteit van afwerking. In één montagegang is een gebouw goed geïsoleerd, wind- en waterdicht te maken.

Om te voldoen aan de vraag naar een meer luxueuze uitstraling, heeft SAB-profiel een carrierpaneel ontwikkeld dat als ideale draagconstructie kan fungeren voor het esthetische Kalzip FC gevelsysteem, uniek vanwege zijn vario-systeem-montage met individueel uitwisselbare panelen.

Strak paneel

Het carrierpaneel van SAB is voorzien van een verhoogde schuimhechting en een dikkere stalen buitenplaat met een duurzame coating. Op deze dikkere buitenplaat kunnen direct de aluminium rasterclickrails van het Kalzip FC gevelsysteem worden aangebracht.
De aluminium FC panelen worden fabrieksmatig geproduceerd door middel van rollforming en voorzien van omgezette kopkanten waardoor een strak paneel ontstaat. De panelen zijn leverbaar in diktes van 1 of 1,2 mm en breedtes van 250 tot 500 mm in stappen van 50 mm.

Snelheid en gemak

Dankzij het combineren van het SAB-carrier sandwichpaneel met het Kalzip FC gevelsysteem profiteer je van de snelheid en het gemak van bouwen met sandwichpanelen gecombineerd met de luxueuze uitstraling van een aluminium paneelbekleding.
Een mooi voorbeeld waarbij een carrierpaneel in combinatie met het Kalzip FC gevelsysteem werd toegepast is een distributiecentrum gerealiseerd voor de Gries Deco Company in Niedernberg Duitsland.

Meer informatie krijgt u bij

Kalzip Benelux
(0251) 49 39 68
www.kalzip.nl

« Nieuws overzicht